Konačni rezultati Drugog kruga Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2022./2023. – programske zemlje (KA131) – projekt broj: 2022-1-HR01-KA131-HED-000060894

Poštovani,

objavljeni su konačni rezultati Drugog kruga Natječaja za Erasmus+ mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u ak. god. 2022./2023. – programske zemlje (KA131) – projekt broj: 2022-1-HR01-KA131-HED-000060894.

Rezultati su dostupni na poveznici:
http://www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/obavijesti-za-sveucilisne-djelatnike/

Mole se odabrani kandidati i sastavnice da se upoznaju s napomenama navedenima u rezultatima, kao i Uputama dostupnima u objavi rezultata (priprema mobilnosti; rok za potvrdu mobilnosti / za odustanak od mobilnosti / za dostavu dokumentacije za sastavljanje Ugovora o financiranju itd.).

Pozivaju se kandidati čije su prijave odobrene za financiranje, a planiraju mobilnost realizirati u travnju 2023. godine, da se po objavi konačnih rezultata jave na staff@unizg.hr radi sklapanja Ugovora o financiranju.
Kandidati koji svoje mobilnosti planiraju realizirati u svibnju  te do kraja mogućeg perioda realizacije mobilnosti, molimo da se za sklapanje Ugovora o financiranju jave sukladno Uputama.


Molimo sve odabrane kandidate da potrebnu dokumentaciju i informacije potrebne za sastavljanje Ugovora o financiranju dostave u jednom emailu zbog velikog broja mobilnosti i brže obrade. U slučaju bilo kakvih poteškoća, pozivamo kandidate da se obrate Uredu za međunarodnu suradnju na matičnoj sastavnici, po potrebi Središnjem uredu za međunarodnu suradnju.
Predmete ćemo obrađivati prema datumu realizacije mobilnosti te molimo za strpljenje oko povratnog javljanja od strane Središnjeg ureda za međunarodnu suradnju.

VAŽNA NAPOMENA: Ljubazno molimo za strpljenje odabrane sudionike koji su već poslali podatke za sastavljanje Ugovora, a još uvijek nisu dobili povratan odgovor od strane Središnjeg ureda za međunarodnu suradnju. U tijeku je priprema velikog broja Ugovora (najintenzivniji period mobilnosti). Prioritet su mobilnosti s početkom realizacije mobilnosti u ožujku pa tek onda u travnju. Kandidati čija je mobilnost planirana za travanj, svoje Ugovore mogu očekivati početkom sljedećeg  tjedna.

Upute će po potrebi biti naknadno ažurirane te je stoga savjet da ovu poveznicu sačuvate te da mobilnost planirate sukladno ažuriranim Uputama za izabrane kandidate.