Radionica „Upotreba LMS aktivnosti i resursa kao aspekt kvalitete e-predmeta“

Pozivamo sve zainteresirane na radionicu  „Upotreba LMS aktivnosti i resursa kao aspekt kvalitete e-predmeta“ koja će se održati u ponedjeljak, 18. veljače 2019. godine s početkom u 9:00 sati u Srcu.

Radionica se održava u okviru projekta Higher Decision koji vodi Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, a Srce je partner na ovom  projektu. Voditelji radionice su prof. dr. sc. Diana Šimić i Darko Grabar, mag. inf. s Fakulteta organizacije i informatike.

Na radionici će se koristiti aplikacija FlashQ Christiana Hackerta. Bit će prikazani primjeri analize podataka korištenjem statističkog okruženja R s integriranim razvojnim okruženjem RStudio te paketima qmethod i psychometric. Sudionici će se upoznati s Q-sort metodom za identificiranje različitih profila stavova i izbor elemenata mjernog instrumenta.

Poželjno predznanje za pohađanje ove radionice je poznavanje LMS-a Moodle, praktično iskustvo u razvoju e-predmeta i/ili primjeni LMS-a u vlastitoj nastavi.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a detaljan program i sve informacije o seminaru dostupne su na mrežnim stranicama projekta.
Obrazac za obaveznu prijavu dostupan na POVEZNICA ZA REGISTRACIJU