42. Večernjakova biciklijada

Poštovani/a

Večernji list i ove godine organizira tradicionalnu Večernjakovu biciklijadu te nam je veliko zadovoljstvo pozvati vas i vaše studente, profesore i partnere na 42. Večernjakovu biciklijadu koja će se održati 15.06.2024. Okupljanje sudionika je predviđeno na Trgu doktora Franje Tuđmana u 10h, odakle ćemo započeti uzbudljivo putovanje prema Samoboru.

Ova biciklijada ne samo da promiče zdrav način života i ekološki prihvatljive oblike prijevoza, već je i prilika za nezaboravno druženje i zabavu. Kako bismo vam pružili sve potrebne informacije i olakšali pripremu, u prilogu ovog maila nalazi se banner koji možete koristiti za promociju događaja.

Također, u prilogu vam dostavljam link PR članka o biciklijadi koji slobodno možete podijeliti na svojim društvenim mrežama i web stranicama: Večernjakova biciklijada – članak

Kako biste se sudjelovali na 42. Večernjakovoj biciklijadu, prijavite se na: Večernjakova biciklijada – prijave

Također, možete pratiti naš event na Facebooku kako biste bili u toku s najnovijim informacijama: Večernjakova biciklijada – FB event

Na cilju smo pripremili niz zabavnih aktivnosti kako bi našim biciklistima omogućili maksimalno uživanje u danu kao što su: sportske igre, zabavni sadržaj, dječji kutak, nastupi poznatih izvođača te bogata ponuda hrane i pića.

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom uživanju u ovom nezaboravnom događaju!