BEST Design Days 2023

Dragi studenti,

BEST Zagreb u suradnji s partnerima otvorio je prijave za peti po redu BEST Design Days – projekt čiji je cilj radionicama i predavanjima popraćenim studijskim slučajem zainteresiranim studentima približiti osnovna načela dizajna, značaj istog u praksi, primjena u privatnom i poslovnom svijetu te sam postupak dizajniranja. Ove godine BDD će se održati od 23. do 06. studenog 2023.

Za sudjelovanje u natjecanju potrebno je ispuniti prijavu na službenim stranicama natjecanja (https://designdays.best.hr/) najkasnije do 15. listopada 2023. Dobrodošli su svi zainteresirani studenti!

Sve obavijesti o projektu također možete pratiti na našoj Instagram stranici!

I ove godine BDD podržan je od strane raznih partnera projekta koje čine uspješne i poznate tvrtke i predavači iz polja dizajna kao što su: Netgen, Sawraft i Macan.

Zajedno s podrškom partnera projekta, godišnjih partnera udruge, Sveučilišta u Zagrebu  i Studentskog Centra potrudit ćemo se napraviti najveće izdanje BDD-a do sad!

Projekt se održava već peti put u našoj organizaciji, a glavni cilj projekta jest radionicama i predavanjima popraćenim studijskim slučajem svim zainteresiranim studentima približiti osnovna načela dizajna, značaj istog u praksi, primjena u privatnom i poslovnom svijetu te sam postupak dizajniranja.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti, a za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavu na službenim stranicama Projekta (https://designdays.best.hr/) ili putem linka.