Dani komunikacija 2024.

Dani komunikacija, vodeći nacionalni festival kreativnosti, ove godine studentima nudi posebnu 1+1 ponudu kojom dobivate dvije ulaznice, za cijenu jedne. Festival je idealna prilika da zaronite u svijet kreative i komunikacija uz globalne lidere iz svijeta komunikacija. 

Kada i gdje?

Od 11. do 14. travnja 2024. godine u hotelu Lone u Rovinju.

Koga ćete imati priliku slušati? 

Alex Partridge osnivač UNILAD-a, Dex Hunter-Torricke vodeći komunikator Googleova Deepmind AI lab-a, SpaceX-a i Facebooka te Dan Ariely vodeći svjetski neuroznanstvenik i TED Talk zvijezda samo su dio izvanrednog line-upa koji ćete imati priliku gledati ove godine na festivalu.

What’s in it for you?

Nevjerojatna atmosfera, vrhunski predavači i jedinstvena prilika za povezivanje s kolegama u industriji. Ove godine, za studente do 26 godina starosti s redovnim studentskim pravima, omogućena je posebna 1+1 ponuda za kotizacije, po cijeni od 50€ + PDV. 

Ne propustite priliku i rezervirajte svoju kotizaciju na službenoj stranici festivala.

Za najbrže studente…

U suradnji sa Zagrebačkom bankom, najbržih 50 studenata ima priliku osvojiti besplatnu kotizaciju ugovaranjem Paketa za mlade (više o uvjetima i uputama na linku), a Flixbus će vam omogućiti prijevoz do Rovinja. Požurite i osigurajte svoje sjedalo javljanjem na mail info@danikomunikacija.com.

Za pojedince koji tek trebaju doživjeti DK pripremljen je festivalski video Dana komunikacija.

U slučaju dodatnih pitanja, javite se na info@danikomunikacija.com.

Srdačan pozdrav,