Dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2022./2023.

Povjerenstvo za Rektorovu nagradu pregledalo je studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu. Na temelju prijedloga Povjerenstva, rektor je nagradio ukupno 100 radova u pet kategorija: 59 radova u a) kategoriji, 15 u b), 7 u d), 2 u e) i 17 radova u f) kategoriji.

U prilogu je popis imena dobitnika Rektorove nagrade u akademskoj godini 2022./2023. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Molimo da popis objavite na mrežnim stranicama svoje ustanove. Popis dobitnika i nagrađenih radova objavljeni su i na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu http://www.unizg.hr .

Prema Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade dobitnici Rektorove nagrade dužni su pripremiti postere svojih radova. Upute zaa izradu postera i predložak postera možete preuzeti Ovdje.
Izložba postera nagrađenih radova održavat će se u SEECEL-u od 29. lipnja do 10. srpnja.

Za dobitnike u a) kategoriji ‒ nagrada za individualni znanstveni i umjetnički rad predviđena je novčana nagrada u iznosu od 200 eura. U tu svrhu studenti trebaju ispuniti obrazac

te ga dostaviti na e-adresu: amihalic@unizg.hr