ESN Zagreb – Hear the unheard

Dobar dan,

Moje ime je Jelena Bistrović, koordinatorica sam social inclusion tima ESN-a Zagreb. Ne znam jeste li upoznati s radom naše udruge, no mi smo Erasmus Student Network Zagreb, studentska udruga koja organizira događanja za strane studente koji su ovdje u Zagrebu na razmjeni. Naša udruga je podijeljena u timove i jedan od njih je social inclusion tim koji se kako ime kaže trudi organizirati događanja koja promoviraju društvenu inkluziju.

Pišem Vam vezano za naš sljedeći događaj.
Ne znam jeste li već čuli za koncept eventa Human Library, no radi se o tome da se okupi 5-10 ljudi koji su kao human books i tako onda sudionici na eventu mogu ići od jednog do drugog i “posuditi” ih na 15-20 minuta kako bi čuli o njihovom životu i iskustvima. Tako smo mi, pošto smo social inclusion tim, odlučili okupiti pojedince iz različitih marginalnih skupina kako bi bili “human books” I pričali stranim studentima o svojem životnom iskustvu.

Event bi se službeno zvao Hear the unheard te bi bio 18.04. u parku Ribnjak u 17.30h.

Bila bi veoma neformalna atmosfera, donijeli bi i nešto hrane i pića tako da bude još opuštenije.

P.S. pošto je događaj za strane studente, pričalo bi se na engleskom (ukoliko netko nije siguran u svoj engleski, naši volonteri mogu uskakati)

S poštovanjem,

Bistrović Jelena  Social Inclusion Coordinator
socialinclusion@esnzagreb.hr
+385 99 197 5801