Natječaji-Frankofone vijesti

Regionalni ured za Srednju i Istočnu Europu AUF-a (Agence universitaire de la Francophonie – AUF) organizira u Bukureštu od 7.-11. travnja 2014. treći Festival frankofonih studenata Srednje i Istočne Europe (Festival des étudiants francophones d’Europe centrale et orientale). Više na http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/actualites-regionales/festival-des-etudiants-francophones2014/. Prijave se primaju do 15. veljače.

Regionalni ured za Srednju i Istočnu Europu AUF-a raspisao je natječaj za financijsku potporu preddiplomskim studijima na francuskom jeziku. Na natječaj se mogu prijaviti ustanove članice AUF-a. Detaljnije informacije dostupne su na http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/soutien-aux-formations-francophones-de-niveau-lice/. Prijave se primaju do 24. ožujka.

Regionalni ured za Srednju i Istočnu Europu AUF-a raspisao je natječaj za upis na diplomski studij “Didactique du français et des langues” 2014-2015. Detaljnije informacije nalaze se na http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/appel-candidatures-master-didactique-du-francais-e/. Prijave se primaju do 31. ožujka.

Otvoren je natječaj za upis na studij “Étude de la Francophonie et de la Mondialisation” koji organizira Sveučilište Jean Moulin Lyon 3. Rok za slanje prijava je 19. veljače. Više informacija dostupno je u priloženoj brošuri i na www.iframond.com ili iframond@univ-lyon3.fr.