Obavijest o održavanju BEST radionice prijava za jesenske stručne seminare

Pozdrav,
Želiš li na ljeto posjetiti grad na granici Europe i Azije ili uživati u suncu Portugala? Naši stručni seminari ti to mogu omogućiti! Prouči listu seminara, odluči se koji ti najviše odgovara i prijavi se!

Prijave su u tijeku i traju do 5. svibnja 2024., a sve što trebaš je poslati motivacijsko pismo i odgovoriti na 3 pitanja. Listu seminara možeš naći na:
https://www.best.eu.org/courses/list.jsp gdje odabireš destinacije i teme koje ti se najviše sviđaju.
Prijaviti se mogu studenti Sveučilišta i Veleučilišta u Zagrebu, a za cijenu se ne trebaš brinuti jer upada u studentski budžet i iznosi max. 48 eura! Ona pokriva smještaj, hranu i sve aktivnosti tijekom cijelog seminara, dok se za put moraš pobrinuti sam.

Za prijavu slijedi ove jednostavne korake:

1) Napravi korisnički račun na best.eu.org
2) Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp
3) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
4) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno – čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
5) Pošalji mail na: zagreb@best-eu.org sa svojim imenom i prezimenom te sliku indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija) ili screenshot Studomata. Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati, te će tvoja prijava postati valjana.
6)* Ne čekaj zadnji dan za prijavu 🙂

Više informacija i detalja kako si povećati šanse za uspješnu prijavu možeš saznati na radionici motivacijskih pisama ovaj ponedjeljak (29.4.) u 18:00h na FER-u u dvorani D152.
Ako želiš nakon radionice primiti prezentaciju i primjere motivacijskih pisama te potvrditi svoj dolazak, možeš ispuniti formu https://bit.ly/BESTRadionicaMotivacijskihPisama .
Više informacija možeš naći na i našoj Instagram stranici
https://www.instagram.com/best_zagreb/, a možeš baciti oko i na web stranicu http://www.best.hr/en/home/.
Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: zagreb@best-eu.org