Održan prvi dan karijera

Iznimno smo ponosni na prvi Dan karijera koji je organiziran na Grafičkom fakultetu 21. svibnja 2024. godine. Ovaj događaj koji je privukao veliki broj studenata, okupio je 18 renomiranih tvrtki iz različitih sektora grafičke industrije u prostorima Grafičkog fakulteta, te je pružio studentima jedinstvenu priliku da se upoznaju s predstavnicima velikih tvrtki, saznaju više o mogućnostima zapošljavanja i praksi te uspostave vrijedne kontakte za budućnost.

Ovaj Dan karijera pokazao se kao iznimno koristan događaj za sve sudionike, pružajući im dragocjene uvide i motivaciju za daljnji profesionalni razvoj. Fakultet planira nastaviti s organizacijom sličnih događanja kako bi i dalje povezivao studente s industrijom i pružao im podršku u njihovom karijernom putu. Još jednom se zahvaljujemo svim tvrtkama koje su nas podržale u ovoj inicijativi!

Ne propustite priliku vidjeti kako smo proveli ovaj dan posvećen profesionalnom razvoju i umrežavanju u kratkom videu (autor Dag Knepr, Fespa Hrvatska).