Prijave za volontiranje u Start-Up udruzi

Start-Up udruga: najveća udruga za mlade prima nove članove

Start-Up udruga prima nove članove, a svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem CV najkasnije do 13. studenog! Članovi mogu postati studenti različitih usmjerenja svih fakulteta u RH, a imati će priliku sudjelovati u realizaciji postojećih i osmišljavanju novih projekata udruge.

Start-Up udruga osnovana je 2010. godine s ciljem poticanja poduzetništva i zapošljavanja mladih različitih struka i usmjerenja. Od osnivanja udruge realizirano je 12 projekata u kojima je sudjelovalo preko 5.000 studenata i mladih u 6 gradova u Hrvatskoj. Udruga ima 100 članova i 50-ak volontera, od kojih su većina mladi i studenti fakulteta u Zagrebu, Rijeci, Puli, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Koprivnici, Dubrovniku…

Odlična je to prilika da sudjeluješ u organizaciji brojnih postojećih i novih projekata, ali i da putem mentorstva i potpore ostalih članova ostvariš vlastite ideje na najbolji mogući način!

Novi članovi imati će priliku realizirati svoje ideje ili sudjelovati u organizaciji nekih od najvećih projekata za mlade u Hrvatskoj poput Inspire Me konferencije, Career Boostera, Start-Up akademije… Također, imat će i priliku sudjelovati u pisanju EU projekata.

Kombinacija učenja i zabave

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci, koji sudjeluju u organizaciji projekata udruge, izgrade zavidne karijere u velikim kompanijama ili uspješno uplove u poduzetničke vode. Osim za stjecanje praktičnog znanja, odlična je to prilika za upoznavanje i suradnju s vodećim profesionalcima iz struke.

Zbog odličnog community-ija stvorenog oko udruge, odnosi uspostavljeni s mentorima, predavačima i ambasadorima prilikom rada na projektima, nastavljaju biti support i u daljnoj karijeri mlade osobe.

Osim učenja i networkinga važan dio je i zabava pa se tokom cijele godine održavaju teambuildinzi i nezaboravni partyiji na kojima se okupljaju svi članovi i ambasadori udruge iz cijele Hrvatske.

Još jedan benefit za članove organizacijskog tima jeste besplatna edukacija i sudjelovanje na ostalim konferencijama. Tako članovi dobivaju mogućnost sudjelovanja na ekskluzivnim Starter edukacijama te sudjelovanja na konferencijama poput Weekend Media Festivala, Dana komunikacija…

Iskustva dosadašnjih članova

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci, koji sudjeluju u realizaciji različitih projekata Start-Up udruge, uspješno nastavljaju poslovne i poduzetničke karijere nakon završetka studija.

Mnogi studenti kroz sudjelovanje u projektima udruge poput RCSa, Career Boostera, Start Me Upa i dr., dobivaju posao u uspješnim kompanijama. Primjere uspješnih priča pogledajte na You Tube kanalu udruge.

Tko se može prijaviti? 

Prijave su namijenjene za studente i mlade neovisno o studiju/struci, usmjerenju i gradu u kojem studiraju ili rade. Prijaviti se mogu:

  • Studenti svih godina studija različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija i dr. sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Varaždin, Koprivnica)
  • Mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS

Način prijave

Odabrani kandidati postati će član jednog tima (financije, marketing, eventi, dizajn, multimedija (foto i video), IT, program, content, PR, EU fondovi).

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu:
start.up.udruga@gmail.com s naznakom „Prijava za tim“ najkasnije do 15. studenog 2018. godine.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima organizatora (prilika za tvoje predstavljanje i pitanja koje imaš za nas J ), a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti online (npr. putem skype-a).

Više informacija možete pronaći na linku.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: start.up.udruga@gmail.com ili postavite upit preko facebook stranice Start-Up udruga.