PRIVREMENI RASPORED NASTAVE – DIPLOMSKI STUDIJ (zimski semestar ak.god. 2020./21.)

Dragi studenti,

U prilogu su objavljeni rasporedi za diplomski studij u kojima se nalaze rasporedi za drugi i treći tjedan nastave, kao i tablica u kojoj prema svom JMBAG broju možete pronaći grupe u koje ste dodjeljeni po kolegijima (ukoliko kod kolegija nema navedene grupe, kolegij ima samo jednu grupu za predavanja).

Molimo Vas da obratite pažnju na tjedne i grupe.

Ukoliko unutar rasporeda imate preklapanje predavanja iz različitih kolegija, molimo Vas da se za daljnje dogovore obratite predmetnom nastavniku navedenih kolegija kako biste dogovorili termin koji Vam odgovara, a u kojem radi epidemioloških mjera ima slobodnih mjesta.

Ukoliko Vas nema u rasporedu, obratite se predmetnim nastavnicima kolegija koje ste upisali kako bi Vas rasporedili u grupe u kojima ima slobodnih mjesta.

Studente koji imaju upisane razlikovne kolegije s preddiplomskog studija (izuzev kolegija Grafički programski jezici koji se nalaze u rasporedu) molimo da se jave predmetnom nastavniku radi dogovora oko grupa.

VAŽNO! Studenti su prije dolaska na nastavu obvezni pročitati Obavijest o održavanju nastave te na prvo predavanje donijeti potpisanu Izjavu iz priloga iste.

Kolegiji koji se ne izvode u zimskom semestru 2020./21.:

  1. Odabrana poglavlja upravljanja kvalitetom
  2. Digitalne baze normativa u tisku
  3. Kontrola i osiguranje kvalitete grafičke proizvodnje
  4. Mjeriteljstvo u tisku
  5. Organizacija znanstvenog i stručnog rada

Molimo studente da se jave u referadu radi zamjene navedenih kolegija za neki drugi kolegij.

DIPLOMSKI STUDIJ – RASPORED ZA DRUGI TJEDAN (05.-09.10.2020.)

DIPLOMSKI STUDIJ – RASPORED ZA TREĆI TJEDAN (12.-16.10.2020.)

TABLICA STUDENATA PO GRUPAMA