PROLJETNA INTENZIVNA RADIONICA KARIJERNOGA RAZVOJA I RASTA

Poštovani studenti,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na našu Proljetnu intenzivnu radionicu karijernoga razvoja i rasta.

Radionica će se održavati 8., 11., i 16. travnja 2024. od 10 do 12 sati na I. katu Studentskoga Centra, Savska cesta 25, 10000 Zagreb. 

Na prvome dijelu radionice u ponedjeljak, 8. travnja, imat ćete priliku napisati svoj vlastiti životopis i motivacijsko pismo. Možda sada još ne znate što ćete napisati, no na radionici uvijek uspijemo izvući iz Vas ono najbolje!

Na drugom dijelu radionice, u četvrtak 11. travnja održat će se „Simulacije razgovora za posao“.

Kako bismo ušli dublje u analizu i primjere iz prakse, očekujte interaktivan sadržaj gdje ćete biti dio žirija, a kasnije i izbornici tima za rješavanje Case Study-a.

Na završnom dijelu radionice, u utorak 16. travnja, imat ćete priliku predstaviti svoj timski rad na kojemu ste radili preko vikenda na kavi s Vašim timom. Case Study rješenja će biti prezentirana isključivo u verbalnoj formi, jer nam je bitno da tijekom vikenda provedete više vremena zajedno razgovarajući o temi, umjesto sjedeći za računalom.

Ova radionica je odlična prilika za stjecanje ključnih vještina za Vaš akademski i profesionalni razvoj. Sudjelovanje na njoj Vam može pomoći da se osjećate samopouzdanije i spremnije za izazove koji su pred Vama, kao i da proširite svoj networking i upoznate kolege različitih akademskih interesa.

Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijaviti se možete preko sljedeće poveznice.

Slobodno podijelite ovaj poziv sa svojim kolegama.

Radujemo se Vašem sudjelovanju i zajedničkom radu na Vašem karijernom rastu i razvoju!