Radionica karijernog razvoja – prijave u tijeku

U suradnji s Centrom za karijere Sveučilišta u Zagrebu, Grafički fakultet organizira Radionicu karijernoga razvoja i rasta. Besplatna radionica je koncipirana kao intenzivna edukacija koja se sastoji od teorijskoga i praktičnoga dijela. Vještine koje ćete svladati ključne su za početak Vaše karijere. Naučit ćete:

  • kako napisati životopis, motivacijsko pismo i biografiju
  • postavljanje karijernih ciljeva i priprema za razgovor za posao
  • kako se dobro zabaviti na radionici i dobiti motivaciju za daljnje korake u životu.

Intenzivna radionica održat će se u dva dana i na dvije lokacije:

  1. Prvi dan 15.6. četvrtak  9:00 ‒ 11:30  na Grafičkom fakultetu, dvorana B, Getaldićeva ul. 2, – TEMA: životopis i motivacijsko pismo
  2. Drugi dan 29.6. četvrtak  14:00 – 16:00 u zgradi SEECEL, ulica Radoslava Cimermana 88, kod Velesajma (zgradu trenutno koristi Sveučilište u Zagrebu) – simulacija razgovora za posao (15 minuta po sudioniku, jedan samostalan termin po sudioniku);

Drugi dio (29.06.) održat će se u sklopu većeg eventa – svečane dodjele Rektorovih nagrada Sveučilišta u Zagrebu. U sklopu programa Sveučilište organizira niz aktivnosti u cilju povezivanja najuspješnijih tvrtki s najboljim studentima.

Veselimo se Vašoj prijavi i napretku u budućoj karijeri! Neka ovo bude prvi korak prema Vašem poslu iz snova! Mi jamčimo dobro raspoloženje, a vi svoj dolazak.

Maksimalan broj sudionika je 30, stoga se prijavite na vrijeme! Poveznica forme za prijavu na radionice: https://forms.gle/EWBu2gnBZvYsr4o96 Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju i slobodno nam se možete obratiti na karijere@unizg.hr .