Raspored nastave od 19.10.2020.

Poštovani studenti, nastavnici i suradnici,

objavljen je raspored nastave od 4. tjedna za akademsku godinu 2020./2021., a koji kreće s A tjednom nastave.

Uz rasporede je objavljen i excel s popisom grupa u kojem pomoću filtera ili tražilice možete pronaći po JMBAG broju koelgije i grupe u koje pripadate.

U predviđenim terminima predavanja, seminara i vježbi koji se izvode kontaktno, izvođači nastave će studente obavijestiti o tjednu izvođenja nastave za pojedinu grupu (ili alternativnom rješenju) u kojem će ta grupa studenata dolaziti na kontaktnu nastavu, a kako bi broj studenata bio u skladu s epidemiološkim mjerama.

Oblici nastave kolegija, kao i nadopuna kontaktne nastave, koji nisu navedeni u rasporedu, odvijaju se u skladu s obavijestima o načinu izvođenja nastave za pojedini kolegij nositelja kolegija (nastava na daljinu, projektni zadatci i sl.).

Za vrijeme kontaktne nastave, kao i općenito boravka u zgradi Grafičkog fakulteta, obavezno je korištenje zaštitne maske kao i pridržavanje svih do sada objavljenih epidemioloških mjera.

Mole se studenti koji nisu raspoređeni u grupe ili u slučaju preklapanja da se jave predmetnim nastavnicima.

Mole se studenti da kontinuirano prate sve obavijesti o izvođenju nastave pojedinih kolegija kao i obavijesti na mrežnim stranicama Grafičkog fakulteta vezanih uz nastavu i provođenje epidemioloških mjera.