Tehnologijada 2023. znanstveni dio – interes za sudjelovanje

Dragi studenti,

od 24. do 30. travnja 2023. godine održava se 25. izdanje „Tehnologijade“ na kojoj sudjeluje Grafički fakultet. Ove godine manifestacija se održava u Trogiru, u organizaciji Kemijsko-tehnološkog fakulteta Split. „Tehnologijada“ je znanstveno-sportski susret studenata i djelatnika s područja: grafičkih, biotehničkih, prehrambenih,  kemijskih, metalurških i tekstilnih znanosti s ciljem promicanjem tih znanosti, okupljanjem i poticanjem suradnje studenata i znanstvenika različitih tehnoloških struka radi podupiranja djelotvornoga znanstvenog i gospodarskog razvitka. Osim znanstvenog aspekta, stavlja se naglasak i na važnost sporta i rekreacije za zdravlje studenata.

Izlaganjem znanstvenih radova iz područja biotehnologije, kemije, grafičke tehnologije, metalurgije i tekstilne tehnologije studenti stječu znanja iz istih, te se stvara veća i bolja mogućnost povezivanja svih ovih tehnologija kao i upotpunjavanje potreba pojedinih tehnologija znanjima iz područja drugih tehnologija. Ovim putem studenti stječu i razvijaju svoje govorne sposobnosti, razvijaju zdravi govor tijela, uče kako savladati strah od javnog nastupa i pokazati svoje sposobnosti u provedbi i prezentaciji različitih projekata.

Izradom znanstvenih radova stječu se dodatna znanja koja upotpunjuju struku i stvaraju visokokvalificirane stručnjake. Grafički fakultet u potrazi je za studentima koji će predstavljati Fakultet u znanstvenom dijelu natjecanja, te će maksimalno 5 radova proći selekciju.

Pozivamo vas da do petka, 3. veljače 2023. ispunite obrazac na poveznici https://forms.gle/dyxMEHPvSZXRZZHW9 ako ste zainteresirani za sudjelovanje u znanstvenome dijelu Tehnologijade 2023.

Više informacija o znanstveno-sportskoj manifestaciji Tehnologijada pronađite na web stranici: https://www.zsn-tehnologijada.com/