ZAHVALA STUDENTSKOM ZBORU SVEUČILIŠTA U ZAGREBU NA POTPORI SUDJELOVANJU STUDENATA GRAFIČKOG FAKULTETA NA TEHNOLOGIJADI 2023

20. rujna obilježava se IDUS (International Day of University Sports) – dan kojim se promovira studentski sport i sportska aktivnost i u kojem se slavi nevjerojatan doprinos sveučilišta i njihovih zajednica ne samo u natjecateljskom sportu, već i u poticanju zdravog načina života. Datum je utemeljen od strane FISU (Svjetske sveučilišne sportske federacije) i UNESCO-a.

Studentski zbor Grafičkog fakulteta se ovom prilikom sa zahvalnošću prisjeća i podrške Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu sudjelovanju studenata Grafičkog fakulteta na Tehnologijadi 2023. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu je financijski podržao spomenuti studentski program nastavno na prijavu Studentskog zbora Grafičkog fakulteta studentskog programa na Natječaj za sufinanciranje studentskih programa za kalendarsku 2023. godinu.

Cilj Natječaja je sufinanciranje provedbe prijavljenih studentskih programa na dobrobit cijele akademske zajednice. Glavni ključ za raspodjelu sredstava čine sljedeći kriteriji: izvodljivost, sufinanciranje, medijski potencijal, stručnost, posebnost, broj sudionika, značaj za zajednicu, dugoročnost i tradicija. Troškovi prijevoza studenata Grafičkog fakulteta na Tehnologijadu 2023 u potpunosti su pokriveni sredstvima dobivenim s Natječaja.

Potpora ove vrste doprinijela je promociji talenata i vještina studenata Grafičkog fakulteta u području znanosti i sporta. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu prepoznao je djelovanje Studentskog zbora Grafičkog fakulteta, ustrajnost na unapređenju studentskog života i obrazovanja, i na jačanju veza unutar akademske zajednice!

Više detalja na poveznici: http://www.unizg.hr/o-sveucilistu/sveucilisna-tijela-i-sluzbe/studentski-zbor/