Zeleno se isplati! – 21.02.2013.

Svi govore o ekologiji i zelenoj proizvodnji, ali sve što dosad znate o tome jest da to znači nove troškove za vas i skuplji prozvod za krajnjeg korisnika? Ali da to ne mora biti tako doznajte na našem seminaru Zeleno se isplati na kojem ćete upoznati nov koncept ekološke proizvodnje koja nije samo sigurnija za okoliš nego može biti i isplativa.

Nadalje, sigurno se pitate hoće li ulaskom u Europsku uniju vrijediti novi propisi o ekološkoj proizvodnji te kako će to utjecati na vas. I o tome ćemo raspravljati.

I još jedna stvar: u budućnosti će i klijenti sve više tražiti “zelene” proizvođače. Dočekajte spremnije tu budućnost.

Što smo vam, dakle, pripremili?

Lokacija
hotel Arcotel Allegra,
Branimirova 29, Zagreb

Termin
21. veljače 2013., četvrtak

Predavači dolaze iz Hrvatske i inozemstva (osigurali smo simultanog prevoditelja), a među njima bismo posebno istaknuli Aleksandra Gregurića (WIFI – Institut za unapređenje gospodarstva, Hrvatski energetski roj) te Sonju Ribičić (Ekolog obrt za savjetovanje o zaštiti okoliša). Gospodin Gregurić govorit će o jednostavnim promjenama koje mogu napraviti male tvrtke poput tiskara, a koje donose velike uštede energije. Gospođa Ribičić opisat će stanje na terenu, zamijećene zablude i greške te iskustva s inspektorima.

Pripremit ćemo i izložbeni prostor na kojem će se predstaviti i najbolji primjeri iz prakse ekološki održive proizvodnje.

Seminar se održava uz potporu FESPA-e, Svjetske federacije udruga sitotiskara i digitalnih tiskara, a za članove Hrvatske udruge sitotiskara pripremili smo i posebnu, nižu cijenu kotizacije.

Cijena kotizacije za članove HUS-a
600,00 kn
Ostali, cijena kotizacije do 15. siječnja 2013.
720,00 kn
Ostali, cijena kotizacije nakon 15. siječnja 2013.
840,00 kn
(Cijena za članove HUS-a ista je bez obzira na datum uplate.)
*cijena uključuje pauzu za kavu i ručak.

Više informacija o predavačima dobit ćete klikom ovdje (http://sitotisak-udruga.us4.list-manage.com/track/click?u=fcffafad32ae060243090cf68&id=a04ececa67&e=42f1bddb5d) , a naravno uvijek nam se možete i obratiti izravno na e-mail event@sitotisak-udruga.hr ili telefon +385 91 53 34 452 (Ana Marija Lakić Margeta, asistent u organizaciji događanja)

Vidimo se,
Hrvatska udruga sitotiskara