Međunarodni dan boja 2018.

Poštovani i dragi članovi i prijatelji Hrvatske udruge za boje HUBO,

Ovim drugim pozivom, podsjećam Vas da nam se približava Međunarodni dan boja 2018. Naša Hrvatska udruga za boje, HUBO i ove godine, već tradicionalno, u suorganizaciji sa Sveučilištem u Zagrebu Tekstilno – tehnološkim fakultetom, Grafičkim fakultetom i Arhitektonskim fakultetom, 21. ožujka, organizira manifestaciju obilježavanja Međunarodnog dana boja MDB 2018 (International Colour Day).

Prigodni cjelodnevni program, pod nazivom „Boja u suvremenosti“, održat će se u Tehničkom muzeju „Nikola Tesla“. Program obuhvaća znanstveno – stručni simpozij, izložbu tematski posvećenu boji te radionice za djecu i odrasle.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite, i prijavom znanstveno – stručnog ili znanstveno – popularnog predavanja, sudjelovanjem u izložbenom dijelu događanja te svojom nazočnošću doprinesete uspješnoj realizaciji programa.

U dijelu simpozija predviđena su znanstveno – stručna i znanstveno – popularna predavanja u trajanju od najviše 15 min. Prijavu predavanja ili sudjelovanja u izložbenom dijelu možete izvršiti popunjavanjem Predloška sažetka te slanja istog na adresu elektroničke pošte: martinia.glogar@ttf.hr. Krajnji rok za prijavu je bio 5. ožujak 2018. Novi rok je 12.ožujka 2018.

Također, molim Vas da poziv na sudjelovanje u obilježavanju Međunarodnog dana boja, kao i ostale dokumente u privitku proslijedite svojim suradnicima, kolegama i svima s kojima Vas povezuje područje boje.

MDB 2018 Program

MDB 2018 Medjunarodni dan boja

POZIVMDB 2018_Predlozak sazetka

O Hrvatskoj udruzi za boje_HUBO

O Medjunarodnom danu boja

 

Martinia Ira Glogar,
Hrvatska udruga za boje
Organizacijski odbor obilježavanja Međunarodnog dana boja 2018